Pyetjet me te shpeshta

Trajtim total i dhembeve te pare me kapsula zirkoni. Koha e trajtimit nje muaj. Gjate gjithe kohes se trajtimit pacienti ka patur dhembe te perkohshem.

Rezervo Konsulte Falas!
Suksesi I implanteve varet nga vendodha ne ne nofull, gjenetika, mirembata dhe higjena e gojes. Ne pergithesi suksesi I implanteve eshte 98% dhe neqoftese higjena e gojes.
Blank Form (#6)