PER CDO PYETJE TELEFONO SOT! TEL: +355 69 787 2194

Per cdo pyetje apo paqartesi ne jemi ne dispozicionin tuaj 24/7. Per preventive apo per te derguar grafite dixhitale mund te perdorni formularin e kontaktit

KUSH JEMI

Perse Toronto Dental?

Ne jemi klinika e vetme dentare në Shqipëri  me standarde Kanadeze qe ndjekim me rigorozitet te gjitha protokollet dentare te sugjeruara nga Shoqata Dentare Kanadeze dhe ADA ajo Amerikane. Kjo siguron nivel  më të lartë të kujdesit dentar.

Protokolle Dentare

 1. Protokoll ne kontrollin e infeksionit & sterilizim
 2. Protokoll ne mbajtjen e rekordeve te trajtimit
 3. Protokoll ne emergjencat dentare
 4. Protokoll per mbetjet mjekësore

Kosto & Cilesi

Cilesi perendimore ne sherbime dentare me materiale Amerikane per me pake se 1/1o e kostos.

REZERVO NJE TAKIM

  GALERIA E TRAJTIMEVE

  Implante

  Ortodonsi

  Dhembe Porcelani

  Faseta/Emax

  Kirurgji Dentare

  Higjene Dentare

  Mbushje Dhembesh

  Pastrim Dhembesh

  Zbardhje Dhembesh

  Dentist Per Femije

  Toronto Dental "Canadian Standards"

  Nga vizita e pare deri ne perfundim te trajtimit tuaj ne garantojme experience ndryshe nga te tjeret!

  Galeria e Trajtimeve