Pyetjet me te shpeshta

ZBARDHJE DHEMBESH NE DHEMBE JO VITAL

Zbardhje dhembesh ne dhembe ku zbardhja e dhembeve normale nuk ka efekte. Ne vend te fasetave (veneers) mund te perdoret kjo lloj procedure e cila ka me pak kosto financiare dhe eshte me pak invazive apo traumatike ndaj dhembit.

Ky trajtim nuk ka asnje lloj efekti anesor, dhimbje apo shqetesime pas trajtimit.

Rezervo Konsulte Falas!
Suksesi I implanteve varet nga vendodha ne ne nofull, gjenetika, mirembata dhe higjena e gojes. Ne pergithesi suksesi I implanteve eshte 98% dhe neqoftese higjena e gojes.
Blank Form (#6)