Pyetjet me te shpeshta

ORTODONSIA

Mungesa e dhemballes se poshtem ka bere qe ajo e siperme te zbresi ne hapesiren poshte. Ky difekt mund te korrigjohet vetem me nderhyrje kirurgjikale dhe rezultatet nuk jane gjithmone te parashikueshme.

Rezervo Konsulte Falas!
Suksesi I implanteve varet nga vendodha ne ne nofull, gjenetika, mirembata dhe higjena e gojes. Ne pergithesi suksesi I implanteve eshte 98% dhe neqoftese higjena e gojes.
Blank Form (#6)