7 thoughts on “Cmimi i implanteve dentare

  1. Pershedetje….kam vetem ne nofullen e siperme 10 dhembe per re vendosur..sa mund te kushtojne me metoden..implante dentare…dhe cmimi me zirkon ..pocelane….faleminderit..

  2. Jam e interesuar te nderoj 5 dhembe porcelan dhe te beja 3 faceta ne dhembet perpara por do te deshiroja te beja gjithashtu 1 kirurgji per ti ulur pak me shume pjesen e mishit te pjeses te larte. Domethene dua te bej nje ndrushim esthetik ne pergjithesi. Une banoj jashte shqiperise dhe do te desha te me informonit per kohen e duhur qe duhet per keto trajtime dhe nje cmim perafersishit. Gjithashtu pranoj ne qofte se detisti me sugjeron drushimet e tij. Po te mundeni mund te bej nje takim ne zoom me dentistin dhe te mar nje takim. Faleinderit

  3. Jam e interesuar te nderoj 5 dhembe porcelan dhe te beja 3 faceta ne dhembet perpara por do te deshiroja te beja gjithashtu 1 kirurgji per ti ulur pak me shume pjesen e mishit te pjeses te larte. Domethene dua te bej nje ndrushim esthetik ne pergjithesi. Une banoj jashte shqiperise dhe do te desha te me informonit per kohen e duhur qe duhet per keto trajtime dhe nje cmim perafersishit. Gjithashtu pranoj ne qofte se detisti me sugjeron drushimet e tij. Po te mundeni mund te bej nje takim ne zoom me dentistin dhe te mar nje takim. Faleinderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.