Pyetjet me te shpeshta

Smile makeover, kater dhembet e pare te zevendesuar me kurora zirkoni. Koha 4 jave.

Dhembet e zirkonit

Rezervo Konsulte Falas!
Suksesi I implanteve varet nga vendodha ne ne nofull, gjenetika, mirembata dhe higjena e gojes. Ne pergithesi suksesi I implanteve eshte 98% dhe neqoftese higjena e gojes.
Blank Form (#6)